+ pyknicwear.com »  :::: PC Applications and Games » PC Tips and Tricks
|- **Hack In Schools Computers And Get Administrative Privileges**


100% Bill Offer

**Hack In Schools Computers And Get Administrative Privileges**

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 10, 2011, 01:57:40 AM
  • Elite Member
  • ***
  • Topic Author
  • Thank You: 23
  • Reputation: 127
  • Activity:
    0%
  • Country: in
  • Posts: 497
  • Topics: 238
  • Join Date: Jun 2011
  • [email protected]

Hack In Schools Computers And Get Administrative Privileges
 If you use computer at the work or at the school , you probably have a problems with administrative privileges. Most admins stop MS-DOS prompt from working, because it´s the best way to get administrative privileges. For beginning you must enable MS-DOS prompt.

 1. Open Notepad and write command.com, save file as .bat


Open that file and it will give you a command prompt.


Let´s create new user . In command prompt write net user username /ADD, for example net user ivan /ADD


Write net localgroup and find out the name of the local group they belong to admin. In most case it´s administrators.


Write in Command Prompt net localgroup administrators ivan /ADD, this will make ivan an admin,


Log off and login with new username , enjoy in administrative privileges. If you want delete created user just type net user username /DELETE.

;UR DONE; avinash4u.

Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on MySpaceShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo




September 10, 2011, 09:27:08 AM
Reply #1
  • Head Admin
  • Senior Member
  • *****
  • Thank You: 11
  • Reputation: 45
  • Activity:
    0%
  • Posts: 243
  • Topics: 110
  • Join Date: Dec 2010

September 10, 2011, 11:07:31 AM
Reply #2
  • Elite Member
  • ***
  • Topic Author
  • Thank You: 23
  • Reputation: 127
  • Activity:
    0%
  • Country: in
  • Posts: 497
  • Topics: 238
  • Join Date: Jun 2011
  • [email protected]

February 25, 2012, 06:52:42 PM
Reply #3
  • Semi Newbie
  • **
  • Thank You: 0
  • Reputation: 1
  • Activity:
    0%
  • Posts: 10
  • Topics: 0
  • Join Date: Feb 2012
  • http://www.facebook.com/groups/ILUMASTERHACKER/
 :fighting: you need admin account to use these commands... and if you have an admin account then you can make a another admin account easily using GUI. :hit:

Tags:
 

Related Topics





Back to top
Sitemap